Get Adobe Flash player

Samen werken

yellow elephant concentreert zich in zijn werk op wat dieper in organisaties leeft. Dat betekent in de praktijk dat we vaak samen werken met partijen die een hele andere kernkwaliteiten hebben. Waar anderen zich richten op de techniek en de cijfers weten wij de mensen te bereiken die ermee werken.

Zo hebben wij een samenwerking met bijvoorbeeld ondernemingen die actief zijn in
+ IT-infrastructuur: als de infrastructuur er is, maar de mensen in de organisatie onzeker of afgeleid zijn omdat ze niet begrijpen wat die hun voor meerwaarde oplevert, zal die investering niet renderen.
+ Fraudeopsporing: als er sprake is van fraude is er vaak ook iets mis met de cultuur van de organisatie. Deze partners zorgen voor de bewijzen. Wij kunnen ervoor zorgen dat het zich niet herhaalt.

 

Verder werken wij nauw samen met (markt)onderzoekbureaus en specialisten en wetenschappers op het gebied van organisatiecultuur.

Als op HR-gebied zaken op orde moeten worden gebracht, hebben we de expertise in huis.

Communicatie is een 'containerbegrip'. Binnen yellow elephant vindt u meer dan dertig jaar ervaring met het effectief in praktijk brengen van hoe je een verhaal echt over het voetlicht krijgt.

Als opdrachtgever van yellow elephant kunt ook u op al deze terreinen uw voordeel doen met deze bundeling van krachten.